Als uw advertentie 'Bevestiging binnen 24 uur' vermeldt, wordt er een blokkering in uw kalender geplaatst nadat een boekingsaanvraag is ingediend en heeft u 24 uur de tijd om de aanvraag te accepteren of te weigeren. Als u de boeking accepteert, wordt de aanvraag naar uw reserveringslijst verplaatst en in uw kalender bijgewerkt. Wanneer de boeking is geaccepteerd, worden de kosten op de creditcard van de reiziger in rekening gebracht en wordt een e-mailnotificatie aan de reiziger verzonden.

Een boekingsaanvraag accepteren:

1. Meld u aan bij uw account.
  2. Klik op het pictogram Inbox in het navigatiemenu aan de linkerkant.
  3. Klik op de boekingsaanvraag die u wilt accepteren.
  4. Klik op Selecteer template om de gewenste accepteringstemplate te selecteren of pas eventueel het bericht aan.
  5. Klik op Accepteren.

De blokkering in uw kalender wordt automatisch opgeheven als u de boekingsaanvraag weigert, de reiziger zijn of haar openstaande boekingsaanvraag intrekt of de boeking automatisch wordt geweigerd omdat u binnen 24 uur geen actie heeft ondernomen.