Deze actie wordt alleen aangeboden als het betalingsverzoek nog niet is betaald.

Een betalingsverzoek annuleren

1. Meld u aan bij uw account.
  2. Klik op de juiste advertentie als u er meer dan één heeft.
  3. Klik op Reserveringsmanager in het navigatiemenu aan de linkerzijde.
  4. Klik op Betalingen.
  5. Selecteer het betalingsverzoek dat nog niet is betaald.
  6. Kies Verzoek annuleren in het keuzemenu Acties.
Houd er rekening mee dat eerste betalingsverzoeken die ongewijzigd blijven of niet door een reiziger worden betaald, binnen 3 dagen verlopen. In uw kalender wordt voor deze periode alleen 'voorlopig' weergegeven. Zodra een betalingsverzoek verloopt, wordt de voorlopige reservering uit uw kalender verwijderd. Als u een offerte bewerkt, verloopt de boekingsaanvraag niet en blijft deze als een voorlopige reservering in uw kalender staan.