Een advertentie archiveren
  1. Meld u aan bij uw account.
  2. Klik op Mijn account in de rechterbovenhoek van het scherm.
  3. Klik op Gearchiveerde woningen.
  4. Selecteer in het pop-upvenster het hokje naast de woning die u wilt archiveren.
  5. Klik op Wijzigingen opslaan.
Let op:een advertentie dient eerst in de zoekresultaten verborgen te worden voordat die gearchiveerd kan worden. Lees het gerelateerde document voor instructies.

Een gearchiveerde advertentie uit het archief halen
  1. Meld u aan bij uw account.
  2. Klik op Mijn account in de rechterbovenhoek van het scherm.
  3. Klik op Gearchiveerde woningen.
  4. Selecteer in het pop-upvenster het hokje naast de woning die u uit het archief wilt halen.
  5. Klik op Wijzigingen opslaan.
De gearchiveerde advertentie hoort nu in uw account te verschijnen. U dient ervoor te zorgen dat de advertentie niet verborgen is, voordat het in de zoekresultaten kan verschijnen. Lees het gerelateerde document voor instructies.

Het kan tot 24 uur duren voordat advertenties die gearchiveerd of niet meer gearchiveerd zijn in uw account verschijnen.