Naast MasterCard, Visa, Discover en American Express, kunt u via PayPal voor uw HomeAway-advertentieabonnement betalen. Onze Verkoopafdeling helpt u graag met het kopen van een abonnement, maar omdat u verplicht bent om vertrouwelijke informatie voor PayPal in te voeren, kan de verkoopmedewerker uw eerste betaling niet namens u uitvoeren.

Voor het eerst met PayPal betalen
  1. Selecteer PayPal als uw betalingsmethode in het Een abonnement kopen.
  2. Klik onder Aanmelden bij uw PayPal-account op de PayPal-knop.
  3. Voer uw PayPal-aanmeldgegevens in en klik op Aanmelden.
  4. Lees de Voorwaarden en klik op accepteer.
  5. Klik in het Payment and Billing section op BESTEL EN BETAAL.
Net als bij aankopen per creditcard, wordt de functie automatische verlenging automatisch ingesteld voor betalingen per PayPal.

PayPal als betalingsmethode van voorkeur toevoegen

Door PayPal toe te voegen als betalingsmethode van voorkeur, kunt u deze methode gebruiken om in de toekomst voor abonnementen te betalen.
  1. Meld u aan bij uw eigenaarsaccount.
  2. Klik op Mijn Account.
  3. Klik op Betalingsinstellingen.
  4. Klik op PayPal.
  5. Voer uw aanmeldgegevens in en klik op Aanmelden.
  6. Lees de Voorwaarden en klik op accepteer.
  7. PayPal vormt nu een betalingsoptie die voor toekomstige betalingen gebruikt kan worden.