Een slaapkamer toevoegen
  1. Meld u aan bij uw account.
  2. Klik op de advertentie die u wilt bewerken als u meer dan één advertentie heeft.
  3. Klik op het pictogram Woning aan de linkerzijde van het navigatiemenu.
  4. Klik op Woning bewerken.
  5. Klik op het tabblad Kamers & details.
  6. Scrol naar beneden naar het gedeelte over slaapkamers.
  7. Klik op Slaapkamer toevoegen.
  8. Selecteer het type slaapkamer. Opmerking: Als u de slaapkamer als Studio of Overig markeert, telt de slaapkamer niet mee voor het totale aantal slaapkamers van de woning.
  9. Selecteer in de keuzemenu's over welke typen bedden de slaapkamers beschikken.
  10. Klik op Opslaan.

Informatie over de slaapkamer bewerken
  1. Meld u aan bij uw account.
  2. Klik op de advertentie die u wilt bewerken als u meer dan één advertentie heeft.
  3. Klik op het pictogram Woning aan de linkerzijde van het navigatiemenu.
  4. Klik op Woning bewerken.
  5. Klik op het tabblad Kamers & details.
  6. Scrol naar beneden naar het gedeelte over slaapkamers. Klik op het potloodpictogram naast de slaapkamer die u wilt bewerken.
  7. Als u klaar bent met het bewerken van de informatie, klikt u op Opslaan.
Een slaapkamer verwijderen
Meld u aan bij uw account.
  1. Klik op de advertentie die u wilt bewerken als u meer dan één advertentie heeft.
  2. Klik op het pictogram Woning aan de linkerzijde van het navigatiemenu.
  3. Klik op Woning bewerken.
  4. Klik op het tabblad Kamers & details.
  5. Scrol beneden naar het gedeelte over slaapkamers. Klik op het potloodpictogram naast de slaapkamer die u wilt bewerken.
  6. Klik op Deze slaapkamer verwijderen.
  7. Klik op OK.