Uw advertentie verwijderen
  1. Log in op uw account.
  2.  Indien u meerdere advertenties heeft, klik op deze die u wenst te verwijderen.
  3. Klik op Mijn account.
  4. Klik op Woningdetails.
  5. Klik bij de Status van de advertentie op Automatisch verlengen uitschakelen om er voor te zorgen dat uw advertentie niet automatisch verlengd wordt op vervaldag.
  6. Klik op Advertentie verbergen. Opgelet: als u de dashboard voor agentschappen gebruikt, selecteer dan Uitschakelen uit het keuzemenu Status voor de relevante woning.
  7. Selecteer de Redenen om de advertentie te verbergen uit de beschikbare opties.
  8. Selecteer de meest relevante optie onder Geef meer details.
  9. Klik op Advertentie verbergen.

Eens de advertentie is verwijderd, is uw advertentie niet langer zichtbaar voor reizigers en deze zal ook niet verlengen op vervaldag. Indien reizigers geboekt hebben die nog niet in uw woning hebben verbleven, raden wij u aan deze reizigers een email te sturen om hen te laten weten hoe zij u kunnen bereiken.