Gedurende uw samenwerking met HomeAway ontvangt u twee soorten e-mails van ons.

‘Operationele berichten’ via e-mail zijn onder andere berichten over boekingsaanvragen en -bevestigingen van reizigers, het verlengen van abonnementen, betalingsfacturen, maandoverzichten en andere praktische communicatie over het gebruik van onze website of andere belangrijke updates. Het is niet mogelijk om u zich van deze berichten af te melden, want deze zijn zeer belangrijk voor de samenwerking met ons.

E-mails met ‘marketingberichten’ bevatten kansen voor deals en andere aanbiedingen. Het is mogelijk om uw e-mailvoorkeur te wijzigen en aan te geven dat u deze marketingberichten niet meer wilt ontvangen. We adviseren echter om deze berichten ingeschakeld te houden, zodat u geen waardevolle aanbiedingen misloopt.

Hier volgen enkele tips om ervoor te zorgen dat u informatie van HomeAway op tijd ontvangt:
  • Controleer uw dashboard regelmatig op speciale berichten of links naar andere content.
  • Zorg ervoor dat e-mails van HomeAway niet in uw map met ongewenste berichten terechtkomt. Uw maandoverzicht en enige belangrijke updates over grote veranderingen worden immers naar het e-mailadres dat wij in ons bestand hebben verzonden. Deze e-mails worden verstuurd vanaf het e-mailadres HomeAway@elq.homeaway.com.

Als u niet langer marketingberichten per e-mail wilt ontvangen, ga dan naar http://mailaway.homeaway.com/PreferenceCenter of volg de instructies onder aan de e-mail.

Als u marketingberichten per e-mail wilt inschakelen, ga dan naar http://mailaway.homeaway.com/PreferenceCenter of neem contact op met onze klantenservice en geef het e-mailadres door waarop u graag marketingberichten van ons wilt ontvangen. Uw verzoek wordt binnen twee werkdagen verwerkt.

Als u momenteel geheel geen communicatie van HomeAway ontvangt, waaronder uw maandoverzicht, neem dan contact op met onze klantenservice.