Gedurende uw samenwerking met ons ontvangt u twee soorten e-mails.

Operationele e-mails zijn onder andere berichten over boekingsaanvragen en -bevestigingen van reizigers, het verlengen van abonnementen, betalingsfacturen, maandoverzichten en andere praktische communicatie over het gebruik van onze websites of andere belangrijke updates. Het is niet mogelijk om u voor deze berichten af te melden, want deze zijn zeer belangrijk voor uw samenwerking met ons.

Marketingberichten bevatten kansen voor deals en andere aanbiedingen. Het is mogelijk om uw e-mailvoorkeur te wijzigen en aan te geven dat u deze marketingberichten niet meer wilt ontvangen. We adviseren echter om deze berichten ingeschakeld te houden, zodat u geen waardevolle aanbiedingen misloopt.

Niet langer marketingberichten ontvangen
  1. Klik op Uitschrijven onderaan het marketingbericht.
  2. Klik op het desbetreffende merk.
  3. Voer uw e-mailadres in.
  4. Selecteer Afmelden.
  5. Klik op Indienen.
Aanmelden voor marketingberichten
Neem contact op met onze klantenservice en geef uw e-mailadres door. Uw verzoek wordt binnen twee werkdagen verwerkt.