Uw advertentiestatus wordt weergegeven als uw advertentie momenteel ActiefOnderbroken of Verborgen is. Reizigers kunnen advertenties die Actief zijn, zien en boeken, maar Onderbroken of Verborgen advertenties niet.

Uw advertentie onderbreken
U kunt uw advertentie onderbreken als u uw woning voor korte tijd van het platform wilt halen. U gaat bijvoorbeeld op vakantie en kunt geen vragen en boekingen van reizigers verwerken. U wordt gevraagd om een datumbereik te kiezen dat de periode aangeeft waarin uw woning niet beschikbaar is.
  1. Meld u aan bij uw account.
  2. Als u meer dan één advertentie heeft, klikt u op de advertentie die u wilt bewerken.
  3. Klik op Mijn account.
  4. Klik op Woningdetails.
  5. Klik op Onderbreken. Let op: als u het dashboard voor agentschappen gebruikt, selecteer dan Uitschakelen uit het keuzemenu Status voor de betreffende woning.
  6. Selecteer de reden om de advertentie te verbergen uit de beschikbare opties.
  7. Selecteer de relevantste optie onder Geef meer details.
  8. Kies het aantal weken dat u uw advertentie wilt onderbreken of selecteer datums om een datumbereik op te geven. Als u ervoor kiest om datums te selecteren, gebruikt u de kalender om een begin- en einddatum op te geven.
  9. Klik op Ja, mijn advertentie onderbreken.
Uw advertentie verbergen
U kunt uw advertentie verbergen als u van plan bent uw woning voor lange tijd of permanent van het platform te halen. U heeft de woning bijvoorbeeld omgebouwd tot een vakantiewoning voor langetermijnverhuur. U dient uw woning handmatig opnieuw te activeren om deze weer zichtbaar te maken voor reizigers.
  1. Meld u aan bij uw account.
  2. Als u meer dan één advertentie heeft, klikt u op de advertentie die u wilt bewerken.
  3. Klik op Mijn account.
  4. Klik op Woningdetails.
  5. Klik op Verbergen. Let op: als u het dashboard voor agentschappen gebruikt, selecteer dan Uitschakelen uit het keuzemenu Status voor de betreffende woning.
  6. Selecteer de Reden om de advertentie te verbergen uit de beschikbare opties.
  7. Selecteer de relevantste optie onder Geef meer details.
  8. Klik op Ja, mijn advertentie verbergen.
Overwegingen voor klanten met een abonnement
Voor klanten met een abonnement biedt het verbergen of onderbreken van uw advertentie geen verlenging aan het einde van de betaalde termijn. Als u heeft geselecteerd wanneer u uw advertentie weer zichtbaar wilt maken, dan wordt deze op die datum automatisch weer actief. U ontvangt één dag voordat uw advertentie weer zichtbaar wordt een herinneringsmail. Als u niet werd gevraagd om een tijdsbestek te selecteren, vergeet dan niet om uw advertentie opnieuw te activeren wanneer u klaar bent om opnieuw te gaan verhuren!

Uw advertentie opnieuw activeren:
  1. Meld u aan bij uw account.
  2. Als u meer dan één advertentie heeft, klikt u op de advertentie die u wilt bewerken.
  3. Klik op Mijn account.
  4. Klik op Woningdetails.
  5. Klik op Reactiveren in de regel Status advertentie. Let op: als u het dashboard voor agentschappen gebruikt, selecteer dan Inschakelen uit het keuzemenu Status voor de betreffende woning.