Een terugbetaling uitvoeren zonder de boeking te annuleren:
  1. Meld u aan bij uw account.
  2. Selecteer de juiste advertentie, als u meer dan één advertentie heeft.
  3. Klik op Reserveringsmanager in het navigatiemenu.
  4. Klik op Betalingen.
  5. Selecteer de gewenste boeking.
  6. Klik op Stuur terugbetaling onder het betaalschema.
  7. Kies hoeveel u wilt terugbetalen of voer een aangepast bedrag in.
  8. Klik op Stuur terugbetaling en bevestig het terugbetalingsbedrag.
U en uw reiziger ontvangen een e-mail met de gegevens van de terugbetaling en op de pagina met het betaalschema wordt de betalingsstatus naar terugbetaald of gedeeltelijk terugbetaald bijgewerkt. Het kan 5 tot 7 werkdagen duren voordat terugbetalingen in het reizigersaccount worden weergegeven.

Hoe boekingskosten werken
Hoewel er boekingskosten zijn om betalingen te innen, zijn er geen kosten bij het terugbetalen van een betaling.

Voorbeeld: U betaalt EUR 500 terug. Van de EUR 500 die oorspronkelijk door de reiziger is betaald, heeft u EUR 485 ontvangen, vanwege de 3% aan verwerkingskosten. We halen maar EUR 485 van uw account en betalen de 3% verwerkingskosten direct terug aan de reiziger, zodat zij de volledige EUR 500 ontvangen.

We zijn er om u te helpen
Als u uitbetalingen ontvangt na het inchecken van reizigers en de optie om een terugbetaling te verzenden niet ziet, neem dan contact met ons op via de knop hieronder.