Een huurofferte wordt berekend op basis van de verblijfsduur van de reiziger en de informatie die u binnen het tariefgedeelte van uw advertentie heeft opgesteld. Zorg ervoor dat uw tarieven actueel zijn.
  1. Meld u aan bij uw account.
  2. Klik op de betreffende advertentie als u er meer dan één heeft.
  3. Klik op het pictogram Inbox in het navigatiemenu aan de linkerzijde.
  4. Klik op de betreffende aanvraag.
  5. U kunt vervolgens kiezen uit drie opties:
    • Beantwoorden en vooraf goedkeuren - Kies deze optie als u gereed bent een betalingsverzoek te verzenden naar de reiziger, zodat deze kan betalen. Met goedkeuring vooraf maakt u een voorlopige reservering in uw kalender die 3 dagen duurt en die vervolgens vervalt als deze nog niet is betaald. Als u een offerte bewerkt, verloopt de boekingsaanvraag niet en blijft deze als een voorlopige reservering in uw kalender staan.
    • Beantwoorden met offerte* - Gebruik deze optie om betalingsinformatie naar de reiziger te versturen. Als een reiziger besluit een boeking te maken, ontvangt u een aanvraag en heeft u 24 uur de tijd om deze te accepteren of te weigeren.
    • Alleen met tekst beantwoorden - Gebruik deze optie voor een berichtenwisseling met uw gast. Gebruik de optie 'beantwoorden en vooraf goedkeuren' als u de boeking wilt accepteren.
  6. Selecteer de template die u wilt gebruiken in het keuzemenu Selecteer een template of vul het tekstgedeelte van het bericht in.
  7. Controleer en bewerk indien nodig uw bericht, offerte of betalingsverzoek.
  8. Klik op het pictogram paperclip als u een bijlage wilt verzenden.
  9. Klik op Beantwoorden & vooraf goedkeuren, Beantwoorden met offerte of Beantwoorden (let op: dit is afhankelijk van welke optie eerder is gekozen).

*De optie Beantwoorden met offerte is alleen beschikbaar als u een advertentie met jaarabonnement heeft.