Een vakantiewoning vinden
  1. Ga naar de website en voer uw bestemming, in- en uitcheckdatums en het aantal reizende personen in.
  2. Klik op Zoeken.
Filters gebruiken
  1. Selecteer een filter boven aan de pagina of klik op Meer filters om alle mogelijke filters te zien.
  2. Klik vervolgens op Filters toepassen
Onthoud: Filters zijn een handige manier om uw zoekresultaten te verfijnen op basis van uw wensen voor het verblijf. Enkele voorbeelden van filters zijn: prijs per nacht, boekingsopties, locatie en voorzieningen.

De kaart gebruiken
  1. Zoom in en uit om regio's te zien waar u zou willen verblijven.
  2. Klik op een blauwe markering voor informatie over de vakantiewoning.