Waarom zou ik mijn identiteit bevestigen? 
Het bevestigen van uw identiteit helpt ons om de gemeenschap betrouwbaarder te maken. Daarnaast is de kans groter dat uw boekingsaanvraag wordt geaccepteerd als u woningeigenaren en agentschappen ervan kunt verzekeren dat u een echte gast bent.

Moet ik mijn identiteit meerdere keren bevestigen?
We raden u aan om een reizigersaccount aan te maken en u daarmee aan te melden voordat u een boekingsaanvraag verstuurt. Op die manier hoeft u uw identiteit maar een keer te bevestigen. 

Wat voor gegevens moet ik verstrekken om mijn identiteit te bevestigen?
Ter bevestiging van uw identiteit kunnen we u vragen om gegevens te verifiëren als uw voor- en achternaam, e-mailadres, mobiele nummer, postadres en geboortedatum.

Welke gegevens worden gedeeld met de woningeigenaar of het agentschap?
HomeAway hecht belang aan uw privacy. Na bevestiging kunnen woningeigenaren en agentschappen simpelweg zien dat u een geverifieerde reiziger bent. Zoals gebruikelijk bij boekingsaanvragen worden, nadat uw aanvraag is geaccepteerd, uw benodigde contactgegevens (d.w.z. e-mailadres, telefoonnummer) gedeeld met de woningeigenaar of het agentschap, zodat u contact kunt houden over uw reis. 

Ben ik verplicht mijn identiteit te bevestigen als ik de website wil gebruiken of een vakantiewoning wil boeken?
Momenteel is het niet verplicht om uw identiteit te bevestigen om de website te gebruiken of een vakantiewoning te boeken. Door uw identiteit te bevestigen komt u wel betrouwbaarder over op woningeigenaren en agentschappen en is de kans groter dat uw boekingsaanvraag wordt geaccepteerd. Let op: als u een vakantiewoning in Spanje boekt, bent u wel wettelijk verplicht om een identiteitsbewijs te tonen.

Ik heb een bericht gekregen dat mijn informatie op dit moment niet kon worden bevestigd. Wat houdt dit in? 
Uw boekingsaanvraag is verstuurd naar de woningeigenaar of het agentschap, maar we konden uw gegevens op dit moment niet bevestigen. De volgende keer dat u een boekingsaanvraag indient, wordt u mogelijk gevraagd om uw gegevens opnieuw te verifiëren.