Uw annuleringsbeleid wijzigen
  1. Meld u aan bij uw account.
  2. Klik op de woning die u wilt bewerken als u meerdere woningen heeft.
  3. Klik op het pictogram Woning aan de linkerzijde van het navigatiemenu.
  4. Klik op Regels & beleid.
  5. Klik op Huisregels, annuleringsbeleid en huurovereenkomst.
  6. Selecteer het Annuleringsbeleid van de woning naar keuze.
  7. Klik op Opslaan
Wijzigingen in uw annuleringsbeleid zijn alleen van toepassing op nieuwe boekingen. Boekingen die voor deze wijziging zijn gemaakt, blijven onderhevig aan uw eerdere annuleringsbeleid.