HomeAway werkt samen met een derde partij – een leider in online beveiliging, om zijn verificatie in twee stappen te verzorgen.
Indien u cookies van derde partijen niet ingeschakeld heeft staan, kan u bij elk bezoek op de website om een verificatiecode worden gevraagd.

In sommige browsers staan cookies van derde partijen standaard uitgeschakeld. Dit betekent dat u wellicht uw browserinstellingen moet aanpassen om de tijd die u nodig heeft voor het doorlopen van de verificatie in twee stappen te verminderen.

Dit artikel biedt u instructies voor het inschakelen van cookies van derde partijen in de belangrijkste browsers:

iPhone - iPad

De standaardinstelling van iPhones en iPads laat enkel cookies toe 'van bezochte websites', wat verhindert dat cookies van derde partijen worden bewaard in uw systeem. Om cookies van derde partijen toe te laten:
  1. Ga op uw iPad of iPhone naar Instellingen.
  2. Selecteer Safari.
  3. In het onderdeel Privacy selecteert u Cookies toestaan.
  4. U zult worden doorverwezen naar een lijst met opties waar u 'altijd' kunt selecteren.
  5. Mogelijk moet u Safari opnieuw starten voordat de nieuwe instellingen worden uitgevoerd.
Safari op Mac

De standaardinstelling voor cookies van Safari laat niet toe dat cookies van derden worden bewaard op uw systeem. Om cookies van derde partijen in te schakelen volgt u onderstaande stappen:
  1. Klik op Voorkeuren in het Safarimenu.
  2. Selecteer het tabblad Privacy bovenin het dialoogvenster.
  3. Verander de instelling voor Cookies en andere websitegegevens blokkeren naar Nooit en sla de wijzigingen op.
  4. Mogelijk moet u Safari opnieuw starten voordat de nieuwe instellingen worden uitgevoerd.
Google Chrome

Google Chrome laat standaard cookies van derde partijen toe. Als u de standaardinstellingen aangepast heeft, zult u deze moeten terugbrengen naar het toestaan van alle cookies door het volgen van onderstaande stappen:
  1. Klik op het gereedschapsmenu.
  2. Selecteer Opties.
  3. Klik op het tabblad Geavanceerde instellingen weergeven.
  4. In het gedeelte Beveiliging van het keuzemenu met cookie-instellingen selecteert u Cookies standaard toestaan, daarna slaat u de wijzigingen op.
Firefox (Mozilla)

Standaard staan de privacy-instellingen van Firefox ingesteld op Geschiedenis onthouden, wat cookies van derde partijen toelaat. Als u de standaardinstellingen wijzigde naar Nooit geschiedenis onthouden of Aangepaste instellingen gebruiken voor geschiedenis, zult u deze moeten terugbrengen naar het toestaan van alle cookies door het volgen van deze stappen:
  1. Klik op het gereedschapsmenu.
  2. Selecteer Opties.
  3. Selecteer het tabblad Privacy.
  4. In het onderdeel Geschiedenis kiest u voor Geschiedenis onthouden of voor Aangepaste instellingen gebruiken voor geschiedenis.
  5. Indien u Aangepaste instellingen gebruiken voor geschiedenis selecteert, plaatst u een vinkje bij Cookies van websites accepteren en selecteert u vervolgens Altijd in het keuzemenu.
  6. Sla uw instellingen op. Mogelijk moet u Firefox opnieuw starten voordat de nieuwe instellingen worden uitgevoerd.
Internet Explorer voor Windows

Internet Explorer laat standaard cookies van derde partijen toe. Als u de standaardinstellingen aanpast heeft, zult u deze moeten terugbrengen naar het toestaan van alle cookies door het volgen van onderstaande stappen:
  1. Klik op het gereedschapsmenu.
  2. Selecteer Internetopties.
  3. Klik op het tabblad Privacy.
  4. Verplaats de schuifregelaar in de schuifbalk naar Medium.
  5. Sla uw instellingen op. Mogelijk moet u Internet Explorer opnieuw starten voordat de nieuwe instellingen worden uitgevoerd.
Veelgestelde vragen

Ik wil niet alle cookies toestaan in mijn browser. Wat kan ik doen?
  1. Indien u niet alle cookies van derde partijen toelaat in uw browser, kan u telkens wanneer u zich inlogt op uw HomeAway account om een verificatiecode worden gevraagd.
  2. U kunt ook de cookies toestaan, de verificatie in twee stappen voor uw account op HomeAway doorlopen en daarna uw voorkeuren terugbrengen naar hun eerdere niveau. Als u de cookies verwijdert, kunt u worden gevraagd om een verificatiecode in te vullen. Mogelijks moet u uw instellingen dan tijdelijk terugbrengen naar het altijd toestaan van cookies van derden.
  3. Onthou ook dat de verificatie van uw toestel tot 12 maanden lang geldig is. Na die periode zullen wij uw identiteit opnieuw verifiëren door u om een nieuwe verificatiecode te vragen.
Ik paste mijn instellingen aan, maar ik word nog steeds om een verificatiecode gevraagd. Waarom?
  1. Eens u de instellingen wijzigde naar het toestaan van cookies van derden, moet u mogelijk de browser opnieuw starten voordat de nieuwe instellingen worden uitgevoerd.
  2. Daarna zou u een laatste keer moeten worden gevraagd naar een verificatiecode, waarna uw toestel voor een periode van 12 maanden zal worden herkend.
  3. We raden u ook aan geen privé of incognito browsermodi te gebruiken voor het navigeren op HomeAway, gezien deze speciaal zijn ontworpen om te voorkomen dat cookies worden bewaard in uw systeem.