Hoewel we een heleboel beveiligingstools hebben om uw HomeAway-account te beveiligen, hebben we geen enkele controle over de beveiligingsprocedures van uw persoonlijke e-mailprovider. Tweestapsauthenticatie voegt een extra beveiligingsniveau toe aan uw e-mailaccount. Wanneer u inlogt vanaf een onbekend toestel, zendt uw e-mailprovider een tekstbericht of hij belt u op met een unieke code om uw referenties te verifiëren.

Volg de instructies hieronder om tweestapsverificatie in te schakelen voor Yahoo! en Google Mail.
Bekijk de instructies in uw beveiligingsinstellingen als u een andere provider hebt.

Kiest u ervoor om dit niet te doen, of biedt uw e-mailprovider geen tweestapsauthenticatie aan, wees dan extreem voorzichtig met uw paswoord en verander het regelmatig om het veilig te houden. Wees bovendien voorzichtig met het aanklikken van links in om het even welke e-mail en begin uw e-mailsessie steeds op de officiële loginpagina van uw e-mailprovider.