Als de status van uw HomeAway-betaling in afwachting is, is de betalingsprovider waarschijnlijk nog bezig de door u verstrekte informatie te controleren

Als u HomeAway-betaling, mogelijk gemaakt door HolidayRentPayment , heeft aangevraagd, kunt u rechtstreeks contact met hen opnemen via +31 85 88 802 36 (of +353 41 98 931 06 vanuit het buitenland). Bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. U kunt via e-mail ondersteuning krijgen door contact op te nemen met klantenservice@holidayrentpayment.eu

Als u HomeAway-betaling, mogelijk gemaakt door Payoneer, heeft aangevraagd, kunt u rechtstreeks contact met Payoneer opnemen via +31 70 26 204 20. De klantenservice is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. U kunt ondersteuning via e-mail aanvragen met het volgende formulier: https://payoneer.custhelp.com/app/ask/l_id/1/p/2317.