Door het ongekende aantal reisbeperkingen kan het 3 tot 4 weken duren voordat terugbetalingen in uw account zichtbaar zijn. Bel ons pas als deze periode verstreken is en u uw terugbetaling nog niet heeft ontvangen. Bedankt voor uw geduld tijdens deze periode.

Als u bij het boeken vooraf een restitueerbare schadeborg heeft betaald, wordt dat bedrag automatisch teruggestort nadat u uw verblijf heeft afgerond, op voorwaarde dat de eigenaar of het agentschap geen schade aan de vakantiewoning meldt.

Afhankelijk van de accountinstellingen van de eigenaar of het agentschap kan het tot 14 dagen duren voordat de schadeborg is teruggestort via uw oorspronkelijke betalingsmethode. Daarnaast kan het vijf tot zeven werkdagen duren voordat uw financiële instelling het geld op uw rekening stort.

Als een boeking in een andere valuta in rekening is gebracht, kunnen de totalen voor de betaling en de terugbetaling variëren op basis van de wisselkoersen en omwisseltoeslagen van de bank. 

Als de eigenaar of het agentschap meldt dat er schade is aan de vakantiewoning, ontvangt u mogelijk niet al het betaalde geld. Neem rechtstreeks contact op met de eigenaar of het agentschap om eventuele schadekosten te bespreken.