HomeAway houdt zich aan de databeveiligingsstandaarden voor betalingegevensverwerkende bedrijven (PCI-DSS). We zijn door diezelfde PCI-DSS gecertificeerd als een Niveau 1 aanbieder van handelsdiensten.

Naleving van PCI-DSS betekent dat HomeAway de vereiste stappen ondernam om te garanderen dat onze systemen veilig zijn en dat zij gevoelige betaalkaartinformatie, opgeslagen in onze systemen, beschermen. We haalden hightech beveiligingstechnologieën en infrastructuur aan boord, waaronder versleuteling, perimeterbeveiliging, meerlagige, geavanceerde malwarepreventie, geavanceerde diensten voor tokenisatie van creditcards en voortdurende kwetsbaarheidstests met bijbehorende remediëring. Bovendien gebruiken we geavanceerde en gepatenteerde diensten voor tokenisatie van betalingsprocessen.

De PCI-Raad van Beveilingsstandaarden is voortdurend in de weer met het monitoren van bedreigingen en het verbeteren van oplossingen voor de sector door middel van verbeteringen in de PCI-Beveiligingsstandaarden. Deze raad verzorgt ook de opleiding van beveiligingsprofessionals. Lees HIER meer over PCI-DSS-naleving.