Payoneer is een provider van betalingsverwerking voor HomeAway.

Het in 2005 opgerichte Payoneer is een toonaangevend, internationaal betalingsbedrijf dat zijn klanten helpt winstgevender te worden door de manier te verbeteren waarop klanten hun partners, gelieerde bedrijven en zelfstandige arbeidskrachten beheren en betalen in meer dan 200 landen wereldwijd. Payoneer biedt een eenvoudige, veilige, conforme en kosteneffectieve methode voor bedrijven van verschillende omvang om goede en voordelige betalingsopties aan te bieden, waaronder: prepaidpassen, overschrijvingen naar lokale banken wereldwijd en internationale bankoverschrijvingen.

U kunt contact met Payoneer opnemen over digitale betalingen en verkoopaccounts op: +31702620420 . De klantenservice is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. U kunt ondersteuning via e-mail aanvragen met het volgende formulier: https://payoneer.custhelp.com/app/ask/l_id/1/p/2317.