De Reisprikbord bewaart de woningen die u heeft bekeken, zodat u enige veranderingen in de prijs en beschikbaarheid kunt volgen en vergelijken. Hierdoor hoeft u niet opnieuw dezelfde zoekopdracht uit te voeren. Uw Reisprikbord is aan uw account gekoppeld, waardoor het zowel zoekopdrachten via uw browser als de HomeAway-app toont. Reisprikbord maakt het ook mogelijk om uw favoriete woningen op te slaan in aangepaste lijsten.

Als u enige resultaten uit uw overzicht wilt verwijderen, klik dan op het X-symbool naast de betreffende woning. Om een gehele lijst te verwijderen klikt u op het X-symbool naast de opgezochte bestemming.