Met een reizigersaccount kunt u nuttige informatie over vakantiewoningen op onze site opslaan en raadplegen. Als u nog geen account heeft wanneer u aan het boeken bent, wordt u gevraagd om er een aan te maken. Wanneer uw verblijf is afgelopen, kunt u zich bij uw reizigersaccount aanmelden om een recensie over de woning achter te laten.

Inbox
Hier heeft u toegang tot al uw communicatie met woningeigenaren of agentschappen.

Mijn reserveringen
Hier kunt u de reizen bekijken die u heeft geboekt. Zodra uw reservering is bevestigd, heeft u toegang tot belangrijke reisdetails. Reizen zijn als volgt ingedeeld:
  • Geplande reizen - Dit gedeelte toont al uw toekomstige reizen.
  • Afgelopen reizen - Dit gedeelte toont al uw voltooide reizen.
  • Geannuleerde reizen - Dit gedeelte toont al uw geannuleerde reizen.
Recensies
Hier kunt u alle recensies bekijken die u van een eigenaar heeft ontvangen en alle recensies die u voor een verblijf heeft achtergelaten. U vindt hier ook de sterrenclassificatie van uw reputatie en alle door u verdiende badges.

Hoe maakt u een reizigersprofiel?
  1. Klik bovenaan de pagina op Aanmelden.
  2. Klik op Reiziger Log in.
  3. Voer uw e-mailadres in.
  4. Klik op Aan de slag.
  5. Voer uw naam en wachtwoord in.
  6. Maak een nieuw wachtwoord aan met 6-12 tekens, inclusief minimaal één cijfer.
  7. Klik op Registreren.
Privacy
Eigenaren van vakantiewoningen en agentschappen kunnen uw reizigersprofiel bekijken wanneer u een boekingsaanvraag verzendt.  Woningeigenaren en agentschappen hebben ook toegang tot reizigersprofielen door op een link bij recensies over woningen te klikken. We delen de informatie in uw reizigersaccount niet met derde partijen.