Advertenties op basiscommissie bieden u de mogelijkheid pas te betalen als een boeking wordt geplaatst, in plaats van een bedrag vooraf te betalen voor een jaarabonnement. Welk advertentiemodel u het beste kunt kiezen, is grotendeels afhankelijk van het aantal boekingen dat u elk jaar verwacht te accepteren en uw gemiddelde tarieven. Voor woningen die alleen voor korte seizoenen en tijdens evenementen worden verhuurd, is basiscommissie per boeking een ideaal alternatief voor een jaarabonnement. 

Doordat er op voorhand geen kosten zijn verbonden aan advertenties op basiscommissie, loopt u minder risico bij woningen die niet zo vaak verhuurd worden. U heeft bovendien toegang tot dezelfde aanvraagbeheer-, kalender-, en reserveringstools als bij jaaradvertenties. Profiteer van de flexibiliteit en accepteer reserveringen uitsluitend voor de datums dat u wilt verhuren. Daarnaast betaalt u per reservering.

Voorwaarden voor advertenties op basiscommissie zijn een minimale commissie van 8% per boeking en HomeAway-betalingen met online boeking. Onder voorbehoud van eventuele risicobeoordelingen, worden betalingen (met aftrek van boekingscommissie) doorgaans 24 uur na het inchecken voldaan en staan deze binnen 5 – 7 dagen op uw bankrekening. Het verschilt per bank wanneer het geld op een rekening verschijnt.
 

Bezoek onze pagina Uw woning adverteren om de mogelijke inkomsten voor uw woning te bekijken en te ontdekken of basiscommissie per boeking iets voor u is.

Bent u een agentschap dat uw HomeAway-advertenties in uw eigen software beheert? Dan is basiscommissie per boeking een goede optie wanneer u geen boekingen met inkomsten hoger dan € 5.000 per jaar per advertentie verwacht.  Uw boekingen op basiscommissie kunt u bovendien op dezelfde manier blijven beheren in uw software als elke andere online handelstransactie. 

Als u ons systeem voor het eerst gebruikt, wordt uw eerste reizigersbetaling ofwel één dag na de incheckdatum van de reiziger uitbetaald (verstrekt), of 30 dagen na de betaling van de reiziger, afhankelijk van welke datum eerst valt. Houd er rekening mee dat alle tussentijdse betalingen van andere reizigers ofwel 30 dagen na de eerste reizigersbetaling worden uitbetaald, of één werkdag nadat de andere reiziger tussentijds incheckt, afhankelijk van welke datum eerst valt.

Elke betaling die wordt gedaan na uw eerste uitbetaling, wordt 24 uur na het inchecken verstrekt en staat, afhankelijk van de voorschriften van uw bank, binnen 5 tot 7 werkdagen op uw bankrekening.