Advertenties op basiscommissie bieden u de mogelijkheid pas te betalen als een boeking wordt geplaatst, in plaats van een bedrag vooraf te betalen voor een jaarabonnement. Welk advertentiemodel u het beste kunt kiezen, is grotendeels afhankelijk van het aantal boekingen dat u elk jaar verwacht te accepteren en uw gemiddelde tarieven. Voor woningen die alleen voor korte seizoenen en tijdens evenementen worden verhuurd, is basiscommissie per boeking een ideaal alternatief voor een jaarabonnement.


Doordat er geen voorafgaande kosten aan advertenties op basiscommissie zijn verbonden, loopt u minder risico bij woningen die niet zo vaak worden verhuurd. U heeft toegang tot dezelfde aanvraagbeheer-, kalender- en reserveringstools als advertenties met een jaarabonnement. Profiteer van flexibiliteit en accepteer uitsluitend boekingen voor datums waarop u wilt verhuren. Bovendien betaalt u per boeking. Advertenties op basiscommissie vereisen een commissie die begint bij 8% per boeking.

Bezoek onze pagina Uw woning adverteren om de mogelijke inkomsten voor uw woning te bekijken en te ontdekken of basiscommissie per boeking iets voor u is.

Als u als agentschap uw advertenties in uw eigen software beheert, is basiscommissie per boeking een uitstekende optie wanneer u niet meer dan € 10.000 per jaar aan totale inkomsten per advertentie verwacht.  U kunt uw boekingen op basiscommissie bovendien op dezelfde manier in uw software blijven beheren als elke andere online handelstransactie.