Online boeken is de beste manier voor reizigers om te boeken en veilig voor uw vakantiewoning te betalen. Ook is het erg belangrijk voor meer zichtbaarheid en om u op weg naar meer boekingen te helpen.
 
Online boeken zorgt voor een gestroomlijnd proces voor zowel u en uw gast. Kies tussen beoordeling binnen 24 uur en Directe bevestiging. Bij beide opties verstuurt de reiziger een boekingsaanvraag voor uw vakantiewoning, waarbij zij al verplicht zijn te betalen.
  • Beoordeling binnen 24 uur: Hierbij heeft u 24 uur de tijd om met uw gast te communiceren, vragen te stellen en te bepalen of u de boeking wilt accepteren of weigeren
  • Directe bevestiging: Hierbij worden boekingsaanvragen van reizigers automatisch bevestigd, waarbij de reserveringen aan uw kalender worden toegevoegd
Aan de slag met online boeken
We hebben het heel eenvoudig gemaakt om deze functie in te schakelen!  U ziet bij het aanmelden mogelijk een pop-upvenster in uw dashboard. Deze biedt een snelkoppeling naar het inschakelen van online boeken.  

Als u HomeAway-betalingen al heeft en online boeken meteen voor uw advertentie wilt, klik dan hier voor meer informatie.