Het draait allemaal om ervaringen. Of u nu uw vakantiewoning opent voor een avonturier of een reiziger die op zoek is naar een plek om uit te rusten, we willen het graag horen. Daarom bieden we een wederzijds recensiesysteem aan; zowel reizigers als eigenaren kunnen hun ervaring beoordelen. Recensies van eerdere gasten over de vakantiewoning helpen reizigers bij wat ze kunnen verwachten en bij het vinden van vakantiewoningen die aan hun behoeften voldoen. Een eigenaar kan een recensie over zijn/haar ervaring achterlaten bij een reiziger, zodat anderen hem of haar als potentiële gast kunnen vertrouwen.

Dit dient u in gedachten te houden bij het schrijven van een recensie:
  • Wees nauwkeurig en gedetailleerd. Recensies over woningen horen zich te richten op de ervaringen van de reiziger met het huren van de vakantiewoning. Recensies gaan meestal over het verblijf, maar kunnen ook andere factoren met betrekking tot het huurproces behandelen, zoals aanvragen of boekingen.
  • Bescherm de privacy van uzelf en van anderen. Deel geen achternamen, woonadressen, telefoonnummers of e-mailadressen van de eigenaar of het agentschap. We raden u aan uw eigen gegevens ook privé te houden. Als de recensie privégegevens bevat, wordt deze afgewezen. 
  • Vermeld de betaalde tarieven niet. Alle leden hebben de mogelijkheid om het geaccepteerde tarief voor een woning te veranderen of erover te onderhandelen. Als de recensie tarieven bevat, wordt deze afgewezen.
  • Plaats niets dat niet van u is. Gebruikers die inhoud plaatsen dienen alle wettelijke rechten te hebben om deze inhoud te plaatsen.
  • Wees respectvol. Maak geen discriminerende, opruiende, aanstootgevende of beledigende opmerkingen tegen anderen. Gebruikers mogen geen recensies of reacties plaatsen met het doel om eigenaren of reizigers voor geld of om een andere reden te chanteren of af te persen. De recensies zijn er om toekomstige reizigers te helpen, niet om de ene partij de andere te laten bedreigen.
Bezoek onze Inhoudsrichtlijnen voor meer informatie over ons recensiebeleid.