Dankzij ons wederzijdse recensiesysteem kunnen zowel eigenaren als reizigers hun ervaringen delen. Met behulp van recensies over woningen van vorige gasten kunnen reizigers nagaan of de woning echt overeenkomt met de beschrijving. Door recensies die door andere gasten zijn aangeleverd, krijgen potentiële reizigers meteen vertrouwen in de eigenaar. Daarnaast willen eigenaren er zeker van zijn dat ze potentiële gasten kunnen vertrouwen en met een gerust hart in hun huis kunnen laten verblijven. Daarom kunnen eigenaren een recensie indienen over de gast die in hun woning heeft verbleven. 

Hieronder staat een beknopt overzicht van onze recensierichtlijnen. Raadpleeg het onderstaande bijbehorende artikel voor meer informatie over ons wederzijdse recensiesysteem.

Dit kunt u in gedachten te houden bij het schrijven van een recensie:
  • Wees nauwkeurig en gedetailleerd. Recensies over een vakantiewoning dienen te gaan over de ervaring van de reiziger bij het huren van de woning. Recensies gaan meestal over het verblijf, maar kunnen ook andere factoren met betrekking tot het huurproces behandelen, zoals vragen of boekingen.
  • Bescherm de privacy van uzelf en anderen. Deel geen achternamen, woonadressen, telefoonnummers of e-mailadressen van de eigenaar of het agentschap. We raden u aan uw eigen gegevens ook privé te houden. Als de recensie privégegevens bevat, wordt deze afgewezen. 
  • Vermeld de betaalde tarieven niet. Alle leden hebben de mogelijkheid om het geaccepteerde tarief voor een woning te veranderen of erover te onderhandelen. Als de recensie tarieven bevat, wordt deze afgewezen.
  • Plaats niets dat niet van u is. Gebruikers die inhoud plaatsen dienen alle wettelijke rechten te hebben om deze inhoud te plaatsen.
  • Wees respectvol. Maak geen discriminerende, opruiende, aanstootgevende of beledigende opmerkingen tegen anderen. Gebruikers mogen geen recensies of reacties plaatsen met het doel om eigenaren of reizigers voor geld of om een andere reden te chanteren of af te persen. De recensies zijn bedoeld om toekomstige reizigers te helpen en niet om de ene partij de andere te laten bedreigen.
Klik hier voor een volledig overzicht van onze inhoudsrichtlijnen.