Dankzij ons wederzijdse recensiesysteem kunnen zowel eigenaren als reizigers na een vakantie hun ervaringen delen. Hieronder staat een beknopt overzicht van onze recensierichtlijnen. Raadpleeg het onderstaande bijbehorende artikel voor meer informatie over ons wederzijdse recensiesysteem. Klik hier voor een volledig overzicht van onze inhoudsrichtlijnen. 

Dit kunt u in gedachten te houden bij het schrijven van een recensie:

  • Wees nauwkeurig en gedetailleerd. Recensies over woningen horen zich te richten op de ervaringen van de reiziger met het huren van de vakantiewoning. Recensies gaan meestal over het verblijf, maar kunnen ook andere factoren met betrekking tot het huurproces behandelen, zoals vragen of boekingen.
  • Bescherm de privacy van uzelf en anderen. Deel geen achternamen, woonadressen, telefoonnummers of e-mailadressen van de eigenaar of het agentschap. We raden u aan uw eigen gegevens ook privé te houden. Als de recensie privégegevens bevat, wordt deze afgewezen. 
  • Vermeld de betaalde tarieven niet. Alle leden hebben de mogelijkheid om het geaccepteerde tarief voor een woning te veranderen of erover te onderhandelen. Als de recensie tarieven bevat, wordt deze afgewezen.
  • Plaats niets dat niet van u is. Gebruikers die inhoud plaatsen dienen alle wettelijke rechten te hebben om deze inhoud te plaatsen.
  • Wees respectvol. Maak geen discriminerende, opruiende, aanstootgevende of beledigende opmerkingen tegen anderen. Gebruikers mogen geen recensies of reacties plaatsen met het doel om eigenaren of reizigers voor geld of om een andere reden te chanteren of af te persen. De recensies zijn er om toekomstige reizigers te helpen, niet zodat de ene partij de andere kan bedreigen.
Klik hier voor een volledig overzicht van onze inhoudsrichtlijnen. 
 
Geschiktheid
  • Eigenaren en agentschappen mogen geen recensies voor hun eigen woningen schrijven.
  • De reiziger dient in de vakantiewoning te zijn verbleven en in staat zijn om voldoende bewijs van het verblijf te leveren. Raadpleeg de volledige richtlijnen voor meer details.
  • Een recensie dient binnen een jaar na uw verblijf te worden ingediend. Zodra er een recensie is ingediend, heeft de andere partij 14 dagen om een eigen recensie in te dienen.