Als u niet reageert op een boekingsaanvraag of een boekingsaanvraag weigert, dan wordt de volgende e-mail naar de reiziger verstuurd:

„[NAAM], het spijt me dat wij niet in staat zijn uw reservering voor woning [woning ID-nummer] voor [datumbereik] te bevestigen. Er is u niets in rekening gebracht voor deze reservering en u kunt nu een andere woning boeken. Vriendelijke groeten, [WONINGEIGENAAR].

Eigenaren die herhaaldelijk niet reageren op reserveringsverzoeken kunnen uit het programma worden verwijderd.